Michelle

Michelle


Jeg havde stress og fik derudover hos lægen konstanteret en mindre depression. Dette påvirkede min dagligdag utroligt meget i form af, nedsat appetit og dermed også nedsat energi, modløshed, og især nedsat søvnmangel.


Af og til mistede jeg også fornemmelsen af tid og på et tidspunkt kiggede jeg ind i en væg i tre timer uden at lægge mærke til det. Jeg lukkede mig inde i mig selv og følte mig meget ensom, selvom familie og venner var der.


Jeg var under utroligt meget press med to jobs og 50+ arbejdstimer om ugen og brød mig ikke om at sige nej, hvis nogle bad mig om at tage en ekstra vagt hist og her. Jeg græd hver evig eneste dag og var meget ulykkelig. Dette resulterede i at jeg fik et angstanfald på arbejet.


Jeg begyndte at få hjælp af Vibekeea, som fik mig til at konfrontere mine problemer og identificerre, hvor disse følelser som gjorde at jeg var i denne tilstand, egentlig kom fra.


En del af det stammede faktisk helt tilbage fra nogle barndoms-minder, som ikke var blevet bearbejdet endnu, men snarere gemt væk. Dette havde jeg nok ikke indset alene.


Dette hjalp Vibekeea mig med ved hjælp af nogle utrolige hjælpsomme øvelser. Jeg fik nogle rigtig gode værktøjer til at komme igennem hverdagen, og et af dem bruger jeg faktisk stadig i dag.


Nemlig det, at når jeg føler den der “overfyldte, proppede” følelse i hovedet, så begynd at skrive det hele ned i en bog. Bare skrive uden at tænke over hvad det er man skriver.


En anden og meget vigtig ting jeg har fået ud af det her, som jeg også stadig den dag i dag bruger, er hvordan jeg skal prioriere min tid.


Jeg har lært at mærke efter på min krop hvornår “faresigna-lerne” kommer og hvornår jeg bør sige fra. I det hele taget har jeg også lært, hvor vigtig det faktisk er, at kunne sige fra!


Hvordan har jeg det nu:
I dag har jeg det langt bedre. Selvfølgelig er der dage, hvor jeg kan føle mig mere stresset end andre, men sådan er det jo for alle mennesker og når disse dage kommer, så følger jeg mange af de råd Vibekeea har givet mig, og det letter.


Jeg har igen to jobs men ikke nær så mange timer. Jeg er glad for mit arbejde, jeg glæder mig til at starte studie til september, og føler i det hele taget jeg er godt udrustet til de udfordringer der nu må komme på min vej.


Jeg lider ikke længere af de symptomer jeg havde før og kan i det hele taget mærke at min livskvalitet er blevet forbedret betydeligt.


Jeg vil på det varmeste anbefale Vibekeea, som er utrolig sød, forstående og dygtig til sit arbejde.


Michelle