Marianne

Marianne J


Det har været en fornøjelse at lægge krop til :o)

Bowtech er nyt for mig - dit opslag på facebook var første gang jeg stiftede bekendskab med behandlingsformen.


At den rettede sig mod gener i skelet/muskulatur gjorde mig ret nysgerrig, da jeg har døjet med en del muskelgener. Både efter et langt genoptræ-ningsforløb efter en alvorlig knæskade, og aktuelt forstærket af meget ensidige arbejdsstillinger gennem måneders on-line undervisning, har jeg gennem mage måneder haft meget store gener fra infiltrationer i nakke og især venstre skulderblad.


Umiddelbart er min tilgang meget naturvidenskabelig, er der evidens? Så med både lidt skepsis og stor nysgerighed,takkede jeg ja til at være "kanin" for Vibekeea.


Min skepsis blev gjort til skamme. Allerede efter første behandling skete der noget - meget fastspændt muskulatur begyndte at løsne op. Det gav uro i musklerne, men også en oplevelse af at kunne bevæge sig mere frit og at det nu handlede mere om at være mere i gang og anvende mobiiteten. Især min venstre skulder er løsnet op og er blevet smertefri.


Som behanddler er Vibekeea meget behagelig. Hun er rolig og velovervejet i sin tilgang og meget behagelig at lade sig behandle af.


Tak for rigtig god behandling og det er bestemt en behandling jeg kan og vil anbefale til at afhjælpe smerter i muskulaturen.