Klientudtalelser

Sofie Olympia


Jeg selv har prøvet lidt af det hele, da jeg er Vibekeeas datter.

Jeg har været lidt af en prøveklud gennem tiden, men jeg har også selv opsøgt hende, når jeg har haft behov for det.

I denne omgang vil jeg anbefale Vibekeeas hypnoterapi.


Jeg var blevet opslugt af en frygt for konfrontation. Frygt for at begynde at græde under samtale, hvor jeg helst, som bl.a. kommende folkeskolelærer, skulle kunne holde hovedet koldt.

Jeg besluttede derfor at finde ud af  hvor denne "ked af det-heds"følelse kom fra. Dette for at bearbejde følelsen nu og så den fremover ikke skal kunne overtage styringen, når jeg sidder og skal konfrontere andre og omvendt.


Vibekeea gør et grundigt forarbejde inde selve terapien, for at finde helt ind til kernen af problemet. Selve hypnose agten er under trygge rammer, hvor man er ved bevidsthed i hele processen, sådan føles det - lidt ligesom at dagdrømme.


Denne behandlingsform kan jeg klart anbefale, da jeg oplevede, at der dukkede ting op, som jeg ikke anede havde betydning. Jeg gik ihvertfald derfra med lettede skuldre og fornyet energi.


Jeg kan nu lettere føre en samtale, med folk jeg ikke kender og tårerne ligger ikke på lur mere, når jeg bliver konfronteret.


Vibekeea er en rolig, hjælpsom og vellidt kvinde, som helt sikkert også kan hjælpe dig!

Største anbefaling herfra.


Betina Pedersen, Tørring


Jeg bor i Tørring, Jylland og vælger at køre over til Vibekeea fordi det er det værd.

Jeg får altid en god behandling og jeg ved at det virker hver gang jeg har været der.


Jeg har hørt om bowtech og hypnose igennem Vibekeea og har prøvet begge dele.

Men jeg er ovenud lykkelig over at bowtech eksisterer. Dels gør det, at jeg ikke bøvler med mine knæ, som ellers hævede op hver uge og gjorde at jeg ikke kunne gøre det jeg gerne ville, og dels slap jeg for en knæoperation.


Det gør mig rigtig glad og giver mig livsglæde.


Jeg har fået mit problem løst, og hvis jeg syntes det begynder at drille lidt igen, så tager jeg kontakt til Vibekeea igen. Og hun fikser det. 😄


Hun er altid sød og imødekommende og er god til at spørge ind til problemet.

Det gør ikke ondt på noget tidspunkt - det er helt stille og roligt.


Hun er et roligt menneske og har en beroligende stemme og vil bare gerne hjælpe dem der har brug for det.


Jeg vil helt klart anbefale Vibekeea til andre, her får man altid en god behandling, altid et godt og imødekommende sted at komme med tillid og respekt for hinanden.Betina P:


Hej Vibekeea


Jeg kender dig som tidligere kollega, men lige omkring dette forløb, så jeg dit opslag på facebook hvor du søgte prøvekaniner.


Jeg har aldrig hørt om Bowtech før.


Mit problem var at jeg havde det dårligt psykisk og havde lidt forhøjet levertal. Det er ikke helt løst endnu.


Som behandler er du meget behageligt og du følger op på ting man spørger ind til. Du er god til at berolige en og man føler sig tryg fordi du er kompetent.

Tak for hjælpen 


Jan Hansen:


Jeg kendte ikke til bowtech før. Det var min kone, der så dit opslag på facebook om øveklienter.


Jeg havde stærke smerter flere stede på kroppen og selvom jeg var skeptisk, så meldte jeg mig.


I da er mine lænde- og rygsmerter stort set forsvundet. Jeg mangler stadig behandling for skuldrene.


Behandlingerne er meget blide i forhold til hvad jeg har prøvet før.


Jeg kommer igen igen, for det du gør hjælper.Marianne J:

Det har været en fornøjelse at lægge krop til :o)

Bowtech er nyt for mig - dit opslag på facebook var første gang jeg stiftede bekendskab med behandlingsformen.


At den rettede sig mod gener i skelet/muskulatur gjorde mig ret nysgerrig, da jeg har døjet med en del muskelgener. Både efter et langt genoptrænings forløb efter en alvorlig knæskade, og aktuelt forstærket af meget ensidige arbejdsstillinger gennem måneders on-line undervisning, har jeg gennem mange måneder haft meget store gener fra infiltrationer i nakke og især venstre skulderblad.


Umiddelbart er min tilgang meget naturvidenskabelig, er der evidens? Så med både lidt skepsis og stor nysgerighed, takkede jeg ja til at være "kanin" for Vibekeea.


Min skepsis blev gjort til skamme. Allerede efter første behandling skete der noget - meget fastspændt muskulatur begyndte at løsne op. Det gav uro i musklerne, men også en oplevelse af, at kunne bevæge sig mere frit og at det nu handlede mere om at være mere i gang og anvende mobiiteten. Især min venstre skulder er løsnet op og er blevet smertefri.


Som behanddler er Vibekeea meget behagelig. Hun er rolig og velovervejet i sin tilgang og meget behagelig at lade sig behandle af.


Tak for rigtig god behandling og det er bestemt en behandling jeg kan og vilanbefale til at afhjælpe smerter i muskulaturen.


BETINA K P:


Korrespondance med Betina Kjær Pedersen fra Facebook.


Jeg har prøvet dette i forhold til min eksamens angst og det har hjulpet mig så meget, at jeg nu kan gå til eksamen uden at være så nervøs.

Så nu kan jeg, tør jeg og jeg har fået større selvtillid, når jeg står der.


Jeg har fået lavet en anker et sted på mig selv, som jeg bruger når jeg har brug for det. Så jeg kan varmt anbefale dette.


Betina


Hvor har det været spændende at følge med i, hvordan du har fået flotte karakterer :0)

Vibekeea


Tak skal du have, men kunne ikke have gjort det så flot uden din hjælp


Susan I:

"Undskyld mit sene svar. Jeg skulle tænke lidt over det :o)

jeg hørte om Bowtech gennem en bekendt som havde set det på nettet.

Jeg har ikke hørt om det og kender ikke nogen som har det.


Jeg har fibromyalgi og kroniske smerter, nogle gange værre end andre. Syntes det var en meget speciel "behandling". Jeg tror måske det havde en kortsigtet god effekt, men først 3. gang hvor jeg fik en længere behandling, følte jeg du nåede kropen rundt og jeg gik hjem med en afslappet følelse. Men jeg kunne heller ikke overhole alle de anbefalinger der fulgte med  :o)


Synes du har en rolig og behagelig tilgang til det, men ville gerne have haft det lidt varmere, måske et delt tæppe så jeg altid havde noget på den ikke behandlende del, men nu er jeg også lidt kuldskær.


Du skal ihvertfald have stort tillykke med din nye titel og held og lykke med den i fremtiden. Det har været en fornøjelse at møde dig og Bowtech, og måske vender jeg tilbage, meget interessant teknik.


Maria:


Jeg har været til hypnoterapi hos Vibekeea Jensen. Det var primært på grund af eksamensangst, at jeg søgte hjælp hos hende.


Det var en super afslappet og fascinerende oplevelse, da jeg slet ikke troede at problemet kunne ligge så dybt inde i én.


Jeg havde egentligt forventet, at vi blot skulle snakke om den angst jeg oplevede i forbindelse med eksaminer og fremlæggelser – men der blev også fokuseret på situationer der var foregået for år tilbage. Det var helt fantastisk at få bearbejdet de følelser, gode som dårlige, som man har gemt væk i så lang tid.


Det hjalp straks på mit selvværd, selvtillid og i en grad også på min eksamensangst. Jeg klarede alle mine eksaminer rigtig godt, med en fornyet styrke – og den dag i dag, ser jeg intet problem at stille mig op foran en stor menneskemængde og tale.


Jeg kan varmt anbefale at komme til hypnoterapi hos Vibekeea. Hun er rar og imødekommende, og har styr på det hun laver.

Med hendes hjælp er man sikker på at blive ført i den rigtige retning. 


Lars R:


Hej Vibekeea

Først og fremmest vil jeg sige tak for dine behandlinger.

Jeg hørte om dig via min hustru, som havde hørt om dig og Bowtech på hendes arbejdsplads.  jeg kendte ikke til Bowtech i forvejen.

Jeg lider af nervesmertet i bugvæggen og jeg fik ikke løst mit problem. 

Jeg fandt ikke behandlingen ubehagelig på nogen måde og jeg har sat stor pris på dig som behandler, du var meget spørgende og lyttende og meget behagelig.


Hanne E:


Jeg kender Vibekeea fra tidligere arbejde og havde derfor ingen betænkeligheder ved at lade hende behandle mig, da hun søgte "prøve kaniner ".


Jeg er kommet hos Vibekeea gennem ca. 6 mdr. hvor jeg har haft et mærkbart fremskridt fysisk.

Vi har løbende snakket om, at jeg gerne ville af med min sukkerafhængighed og fik så i forbindelse med en kostomlægning taget det sidste skridt til hypnose.

Jeg har før fået hypnose af andre og hver oplevelse har været forskellig, men meget positiv. 


Vibekeea var i sin "behandling" meget grundig, lyttende, etisk, omsorgsgivende, rolig, gav sig rigtigt god tid og jeg følte mig hele tiden meget lyttet til, anerkendt og som den vigtigste person i verden.


Vibekeea er god til at komme i dybden med udfordringer og er ikke berøringsangst over for de svære ting.


Jeg har efterfølgende kunne mærke at jeg havde arbejdet med -og arbejder videre i processen, både fysisk og psykisk.


Jeg vil til hver en tid anbefale Vibekeea,  både når det gælder den fysiske behandling, men bestemt også når det kommer til hypnose. 


Katja:


Jeg hørte første gang om dig på Facebook, da du søgte "prøve kaniner".


Jeg kendte ikke til teknikken før jeg kom i behandling hos dig.


Jeg har mange problematikker i min fysiske krop.

Men jeg har helt klart fået lindret mange af mine smerter.


Jeg syntes det er en meget afslappende og behagelig metode.


Som behandler er du super behagelig og rigtig dygtig. Det har altid været dejligt at komme hos dig. 


Jeg er dybt taknemmelig for alt det du har gjort for mig og givet mig.Michelle:


Jeg havde stress og fik derudover hos lægen konstanteret en mindre depression. Dette påvirkede min dagligdag utroligt meget i form af, nedsat appetit og dermed også nedsat energi, modløshed, og især  søvnmangel.


Af og til mistede jeg også fornemmelsen af tid og på et tidspunkt kiggede jeg ind i en væg i tre timer uden at lægge mærke til det. Jeg lukkede mig inde i mig selv og følte mig meget ensom, selvom familie og venner var der.


Jeg var under utroligt meget press med to jobs og 50+ arbejdstimer om ugen og brød mig ikke om at sige nej, hvis nogle bad mig om at tage en ekstra vagt hist og her. Jeg græd hver evig eneste dag og var meget ulykkelig. Dette resulterede i at jeg fik et angstanfald på arbejet.


Jeg begyndte at få hjælp af Vibekeea, som fik mig til at konfrontere mine problemer og identificerre, hvor disse følelser som gjorde at jeg var i denne tilstand, egentlig kom fra.


En del af det stammede faktisk helt tilbage fra nogle barndoms-minder, som ikke var blevet bearbejdet endnu, men snarere gemt væk. Dette havde jeg nok ikke indset alene.


Dette hjalp Vibekeea mig med ved hjælp af nogle utrolige hjælpsomme øvelser. Jeg fik nogle rigtig gode værktøjer til at komme igennem hverdagen, og et af dem bruger jeg faktisk stadig i dag.


Nemlig det, at når jeg føler den der “overfyldte, proppede” følelse i hovedet, så begynd at skrive det hele ned i en bog. Bare skrive uden at tænke over hvad det er man skriver.


En anden og meget vigtig ting jeg har fået ud af det her, som jeg også stadig den dag i dag bruger, er hvordan jeg skal prioriere min tid.


Jeg har lært at mærke efter på min krop hvornår “faresigna-lerne” kommer og hvornår jeg bør sige fra. I det hele taget har jeg også lært, hvor vigtig det faktisk er, at kunne sige fra!


Hvordan har jeg det nu:
I dag har jeg det langt bedre. Selvfølgelig er der dage, hvor jeg kan føle mig mere stresset end andre, men sådan er det jo for alle mennesker og når disse dage kommer, så følger jeg mange af de råd Vibekeea har givet mig, og det letter.


Jeg har igen to jobs men ikke nær så mange timer. Jeg er glad for mit arbejde, jeg glæder mig til at starte studie til september, og føler i det hele taget jeg er godt udrustet til de udfordringer der nu må komme på min vej.


Jeg lider ikke længere af de symptomer jeg havde før og kan i det hele taget mærke at min livskvalitet er blevet forbedret betydeligt.


Jeg vil på det varmeste anbefale Vibekeea, som er utrolig sød, forstående og dygtig til sit arbejde.


Ulrik D:


Jeg har hørt om dig gennem Facebook.


Jeg har, aldrig hørt om bowtech, trods kendskab til mange behandlingsformer og terapiformer.


For tiden har jeg specielt spændinger i kæben og ja, jeg synes at det blev klart bedre.


Behandlingsformen var blidt og behageligt, meget langsomt og forsigtigt, så kroppen virkelig åbner sig for at fornemme hvad der sker – i modsætning til meget massage, hvor man aktivt prøver at lade være at gøre modstand


Som behandler er du behagelig, venlig, nærværende og direkte.


Hanne N:

Jeg har hørt  om dig gennem Facebook. 


Jeg kendte ikke til bowtech før


Mit problem er spiserørsbrok og morbus crohn og  jeg  fik ikke  fik  løst mine problemer.


Jeg synes det er en spændende behandlingsform og du er som behandler rolig og omsorgsfuld.