Sundhed


FÅR DU NOK AF DE RIGTIGE FEDTSTOFFER I DIN KOST ?


Hen over de sidste 50-60 år har vores kost ændret sig voldsomt! På den ene side spiser vi meget mere præfabrikeret mad, kød og kornprodukter som brød og pasta, og på den anden side spiser vi mindre vildtfanget fed fisk. Det betyder, at vi får en uballance på de to essentielle fedtsyrer (som vi skal have gennem vores kost) omega-6 og omega-3, som begge  er meget vigtige for os, helt ned på celle niveau.


Sundhedsstyrelsen mener, at det er vigtigt at få sunde fedtsyrer og anbefaler derfor at balancen mellem Omega-6 og Omega-3 i vores kost ikke overstiger 4:1.


I 1982 dokumenterede forskere at Omega-6 fremmer inflammation og Omega-3 dæmper inflammation. Det betyder at et for højt niveau af Omega-6 i kroppen giver en konstant inflammation som slider på kroppen.


I Danmark spiser vi i gennemsnit 12 gange så meget Omega-6 som Omega-3, og den store ubalance er meget vanskelig at rette op på, uden at lægge ens kostvaner dramatisk om. Derfor har vi brug for dagligt at indtage en god fiskeolie med et højt niveau af Omega-3.


I Europa har vi et usundt gennemsnit (dokumenteret) på næsten 15:1. Derfor er balanceolien, -en højpotent kvalitets olie med et meget højt indhold af omega 3 (EPA og DHA), omega 9 og D-vitamin- noget vi alle har brug for mere af.KUNNE DU TÆNKE DIG AT KENDE DIN BALANCE?


Ved hjælp af en CE-godkendt blodprøve til hjemmebrug kan du få klar besked om hvor DIN balance ligger.


Enten tager du bare testen og bruger resultatet til hvad du ønsker. Eller også tager du den fulde videnskabelige model, hvor du bliver testet både før og efter en 120 dages ‘kur’ med en høj daglig dosis af en kraftig fiskeolie, som er specielt designet til at bringe din balance ned på 3:1 eller bedre. Testen måler bl.a 11 forskellige fedtsyrer, herunder om dit omega 3-6 er i balance.


Testen er udviklet i samarbejde med Skt. Olav Universitetshospital i Trondheim i Norge og den analyseres på et anerkendt norsk laboratorium. På den måde går verdens bedst dokumenterede kosttilskud hånd i hånd med eksakt videnskab og dokumentation.


Der er ultimo maj 2021 analyseret godt 658.200 test. zinzinotest.com/da


Eksperterne siger at hvis du kun vil bruge penge på ét kosttilskud, så lad det være en god fiskeolie!


Har du lyst til at vide mere om dette spændende sundhedskoncept, som samtidig er den største videnskabelige undersøgelse af sin art i verden, kan du læse mere om det HER(i venstre hjørne, ved flag ikonet kan du ændre sprog)


Kunne du evt. tænke dig at holde et sundhedsparty eller få en personlig snak, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen ovenfor, mail eller telefon.tlf. 

4291 4732


mail: 

info@tankernes-Mestring.dk